OVER LEVT

Kwaliteit is prioriteit.

Bij LEVT zijn we voornamelijk gespecialiseerd in het plaatsen van terrassen (nieuw en renovatie). In ons toonpark te Dessel hebt u een diverse keuze uit natuursteen, keramische tegels, steenstrips,... Voor ieders wat wils dus! Is jou terras toe aan een nieuwe look? Aarzel dan niet om een vrijblijvend gratis prijsofferte aan te vragen.


We werken met een ervaren, gedreven, jong team en zorgen ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en trends. 


Voor vloer -en tegelwerken kan u ook bij ons terecht. Is uw badkamer toe aan een renovatie? Nieuwe tegels in de keuken, vloer in de inkomhal,...? Tot slot,wij vloeren/tegelen alles van A tot Z.

LENNERT VERVOORT

Bedrijfsleider

Ik wist al heel snel dat ik in de vloersector wou gaan. Toen ik

afstudeerde van de middelbare school ging ik in een vloer -en tegelbedrijf werken om zo nog wat meer ervaring op te doen. Na enkele jaren voelde ik dat de tijd rijp was om als zelfstandige aan de slag te gaan en zo werd Levt BV geboren!


Ik ben gepassioneerd door terrassen, tegels,... en alles wat ermee te maken heeft, bij Levt kunnen we dus zeker uw dromen waarmaken!

CONTACT

Telefoon0472608466